Soft erotika a kollégiumokban
Open Media

Soft erotika a kollégiumokban

 

Soft erotika a kollégiumokban

2019 decemberében, amikor a legnagyobb a médiazaj, egy izgalmas és ötletes felületet vetett be az Open Media, hogy elérje a kampány elsődleges célcsoportját.

A megbízó a Vágyaim.hu, a termék pedig a MySize márkájú óvszer volt. Annak érdekében, hogy a kampány időszak során hatékonyan tudjuk megszólítani a kampány célcsoportját adó fiatal felnőtteket, több száz kilincsakasztót helyeztünk el néhány egyetemi kollégium szobájának ajtaján. Így minden “hazatérő” egyetemista a lakóhelyének bejáratában találkozott a termék nevével, közvetlenül azelőtt, hogy belépett volna a szobájába – kezében ügyfelünk üzenetével és termékével. A kreatív koncepció adta magát – maga a kilincsakasztó egy mérésre alkalmas vonalzóként funkcionált, és természetesen minden egyes darabra termékminta került az alábbi frappáns szöveg kíséretében “Kérlek, ne zavarj, épp teljesülnek az álmaim!” A hátoldalon pedig: “Szerintünk fontos a biztonságos behatolás!”

Felmerül a kérdés, hogy lehet-e ideálisabb helyen, nyugodtabb környezetben és feltételek mellett egy ilyen típusú terméket garantáltan beletenni a célcsoport zsebébe?

Mi az Open Medianál úgy gondoljuk, hogy sikerült tökéletesen személyre szabott és egyedi felületet biztosítani a portfóliónkból az Ügyfelünk számára.  

Amennyiben érdekli, hogy az Ön termékét miképpen népszerűsítenénk az egyetemisták körében, keressen minket a bizalommal a info@hdopen.hu a-mail címen

Share on

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.